Työhyvinvoinnin asiantuntemusta


ESLY Consultingissa olemme erikoistuneet työhyvinvoinnin ja työterveyshuollon konsultointiin. Erityisosaamisalueemme on alkoholin liikakäytöstä aiheutuvien haittojen ja kulujen hallinta ja vähentäminen. Tämä kansansairaus aiheuttaa yrityksille merkittävän kuluerän vuosittain, eläkevakuutusyhtiöiden mukaan 1000 hengen työpaikassa tämä aiheuttaa yli 1,3 miljoonan euron lisäkulun.

 

Kiipely
image-2

Tähän olemme kehittäneet yhdessä suomen johtavien päihdelääketieteen asiantuntijoiden sekä 6 suuryrityksen työterveyshuoltojen kanssa ainutlaatuisen palvelun. Tämän palvelun avulla pystymme hallitsemaan ja vähentämään työterveyshuollon sekä henkilöstöhallinnin kuluja. Usen vuoden kehitystyö alkoi jo vuonna 2011 tutkimuksella johon osallistui yli 2000 kuluttajaa ja 300 lääkäriä. Näiden lisäksi olemme haastatelleet yli 40:nen suuryrityksen ylilääkäriä, työhyvinvointipäällikköä sekä HR johtajaa. Käsissämme on jotain ainutlaatuista, jolla vihdoinkin voimme vaikuttaa ihmisiin ja vähentää alkoholin aiheuttamia sosiaalisia ja taloudellisia haittoja. On muutoksen aika.

 

 

 

Suunnitelma
image-3
Yksi kehittämämme palvelun kulmakivistä on esimiesvalmennukset, joiden avulla pystymme kustannustehokkaasti vaikuttamaan koko henkilökuntaan. Lähestymistapamme avulla pystymme todistettavasti muuttamaan esimiehien toimintaa ja motivaatiota käsitellä vaikeita asioita jo yhden valmennuskerran avulla. Näin pystymme pienillä investoinneilla saamaan suuren hyödyn niin pienille kuin suurille yrityksielle.

Jätä kommentti